12:09
1391/9/12 يكشنبه
افتتاح پرديس خواهران علامه طباطبايي دانشگاه فرهنگيان اروميه
مدير كل آموزش و پرورش استان آذربايجان غربي تاسيس دانشگاه فرهنگيان را گامي در جهت تربيت دانشجويان در تراز جمهوري اسلامي قلمداد كرد. به گزارش مركز اطلاع رساني و روابط عمومي وزارت آموزش و پرورش به نقل از اداره كل آموزش و پرورش استان آذربايجان غربي ، سمرقندي مدير كل آموزش و پرورش استان گفت: آموزش و پرورش يكي از كليدي ترين نهاد آموزشي است و به نوعي توسعه يافتگي هر كشور بستگي به آموزش و پرورش آن كشور دارد.
مدير كل آموزش و پرورش استان خاطر نشان كرد: با آموزش بهتر و پويا، تربيت يافتگان ما در كشور موثر واقع خواهند شد و هر تحولي بايد بر گرفته از سند ملي كشور باشد.
وي در ادامه سخنان خود اظهار كرد: جذب نيرو براي ورود به آموزش و پرورش از طريق دانشگاه فرهنگيان خواهد بود و هدف اين دانشگاه تامين، تربيت و توانمند سازي منابع انساني در آموزش و پرورش است.
سمرقندي افزود: در دانشگاه فرهنگيان نيروهايي در تراز جمهوري اسلامي هم از لحاظ تعهد و هم از نظر تخصص تربيت خواهند شد.