13 شوال 1443
به گزارش روابط عمومی آموزش و پرورش خراسان رضوی به نقل از زاوه ، جلسه هم اندیشی مدیران مدارس :متوسطه اول ،هنرستانهای فنی و کارو دانش و مشاوران با حضور مدیر آموزش و پرورش، معاونین و جمعی از کارشناسان اداری در سالن اجتماعات آموزش و پرورش زاوه برگزار شد
محمد حسین عابدی مدیر آموزش وپرورش زاوه ضمن تبریک سال جدید در خصوص هفته معرفی مشاغل اظهار داشت : در هفته مشاغل ، دانش آموزان جهت طرح ریزی مناسب تحصیلی - شغلی با مشاغل موجود در جامعه آشنا شوند تا بتوانند تصمیم گیری مناسبی در خصوص انتخاب رشتهی تحصیلی و شغلی بر اساس استعداد و رغبت خود و کیفیت بخشی به زندگی داشته باشند .
عابدی در ادامه با تاکید بر استفاده حداکثری از مدت زمان آموزشی باقی مانده خواهان برنامه ریزی دقیق و جامع در مدارس در راستای افزایش کیفیت برنامه های آموزشی و تربیتی دانش آموزان شد.